Ken je je hand dan ken je jezelf

Chiroloog of Handleeskundige

Magda van Dijk-Rijneke

Magda van Dijk-Rijneke beoefent de Handleeskunde sinds 1986. Ze kan buigen op een jarenlange praktijkervaring en heeft wel duizenden handen geanalyseerd. Ze geeft opleidingen in de Handleeskunde, waartoe zij de School der Universele Handleeskunde  (1990) heeft opgericht.

 
Ze ziet de Handleeskunde als een dynamische wetenschap die met zijn tijd meegaat en ze bestudeert de vele bronen en publicaties hierover regelmatig om up-to-date en vooral kritisch te blijven.
Door haar onderzoek en vele jaren studie heeft ze zich zoveel informatie en inzichten eigen gemaakt, dat wij haar kunnen zien als een expert op haar vakgebied.
 
Magda heeft talrijke interviews aan kranten, tijdschriften gegeven alsook op radio en TV. Eveneens heeft ze meegewerkt aan radio- en TV programma's en vele handen van bekende mensen geanalyseerd.
 
Ze heeft haar visie en kennis over de Handleeskunde vastgelegd in haar boeken "Universele Handleeskunde" een ontdekkingsreis naar je ware zelf en de spiegeltjes reeks "Handlezen & Jij". Regelmatig schrijft ze ook artikelen voor spirituele tijdschriften.