Ken je je hand dan ken je jezelf

Veel of weinig lijnen in de palm

In de Handleeskunde wordt gesteld dat het aantal lijnen in de hand te maken heeft met de gevoeligheid van ons zenuwstelsel. Doordat er zo veel zenuwuiteinden in de hand voorkomen worden er ook zo veel hersenimpulsen in de hand geregistreerd. In de lijnen worden dan ook al je gedachten, gevoelens, hartstochten, daden en belevenissen geregistreerd.

Het aantal lijnen in de hand laat zien hoe ontvankelijk, gevoelig en beïnvloedbaar je bent en welke hindernissen je te wachten staan.

Mensen met weinig lijnen (slechts drie primaire lijnen) hebben sterke zenuwen, zijn bedaarder en laten zich niet snel beïnvloeden, terwijl die met veel lijnen hypergevoelig, nerveus en sneller beïnvloedbaar zijn.

Mensen met een normaal aantal lijnen staan open en bezitten een normale gevoeligheid en ontvankelijkheid.

In de Handleeskunde onderscheiden we twee groepen handen te weten de ‘Receptieve’ en ‘Realistische’ hand.

 

  

 Realistische hand & Receptieve hand


Het aantal lijnen in de hand heeft niets te maken met het werk dat we doen al is het opvallend dat mensen met ‘zittend’ werk vaak meer handlijnen hebben dan mensen die zware handenarbeid verrichten. Sommige mensen met een overvloed aan lijnen in de hand denken vaak dat ze oude handen hebben maar dit is niet waar want dit komt ook voor bij kleine kinderen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb